In 2018 worden sessies van InnerlijkKindWerk NIET MEER vergoed door de zorgverzekering. Ik heb daar bewust voor gekozen, omdat de steeds verder oplopende eisen en kosten vanuit de zorgverzekeraars steeds minder te maken hebben met de inhoudelijke zorg die ik bied. Zonder vergoedingseisen kan ik beter en minder duur bieden waar ik voor sta. Maar mijn beroepsvereniging BATC heeft de volgende Top 4 samengesteld van de meest gunstige aanvullende zorgverzekeringen in 2018:
Batc-Top4-2018 Staat jouw zorgverzekeraar hier niet tussen? Kijk dan op de site van je verzekeraar (welke zijn er in 2018?) of zij Batc-therapeuten vergoeden. Om vergoeding te krijgen is het noodzakelijk dat alternatieve geneeswijzen in je aanvullende zorgverzekering zitten en dat de therapeut bij een erkende beroepsvereniging is geregistreerd. Informeer gerust bij je zorgverzekeraar.

Wat veel mensen niet weten, is:

  • dat je je aanvullende verzekering los bij een andere verzekeraar mag onderbrengen.
  • dat je tot 1 februari wijzigingen in je aanvullende verzekering mag aanbrengen bij de zorgverzekeraar waar je ook je basispakket hebt ondergebracht.

Begeleidingstrajecten vanuit een PGB
InnerlijkKindWerk is ook inzetbaar voor mensen die vanuit een PGB (Persoonsgebonden Budget) begeleiding willen in het bevorderen, behouden of compenseren van hun zelfredzaamheid. Mensen die zonder deze praktische ondersteuning hun zelfstandige levenswijze zou verliezen. We stellen dan een zorgplan met de cliënt op, waarin we onder meer de gewenste doelen formuleren en de aanpak. Begeleiding vanuit een PGB omvat geen doelen gericht op participatie of recreatie. Alle informatie vind je op de website van de Rijksoverheid.

Klik hier voor meer informatie over de begeleiding. Bel of mail voor een afspraak.