Nieuwsgierig naar jezelfStel, je hebt je leven op de rit. Je hebt diverse banen achter de rug en misschien ook diverse relaties. Je hebt altijd aan verwachtingen van anderen voldaan. De kinderen zijn het huis uit en de roep in je wordt steeds sterker: “wie ben ik zelf nu eigenlijk?”.

Je zou weleens meer tijd en aandacht voor jezelf willen hebben. Je wordt weer nieuwsgierig naar jezelf! Je denkt misschien regelmatig “Is dit alles? Nu ben ik aan de beurt!“. InnerlijkKindWerk is een hele volwassen manier om meer te leren over wie je bent (en wie niet). Een liefdevolle manier van leren over zaken als:

  • wat zijn mijn behoeften eigenlijk (welke dingen zijn goed voor me)?
  • hoe vind ik mijn grenzen terug (welke dingen zijn niet goed voor me)?
  • wat voor invloed heeft mijn opvoeding op mij gehad en wat geef ik door?
  • wat is vaak mijn rol in vriendschappen en relaties?
  • wat zijn mijn trucs om niet bij mezelf te hoeven komen?
  • hoe kan ik meer in contact komen met mijn gevoel, met het kind in mij?
  • hoe kan ik meer gaan sprankelen na jaren van zelfopoffering?
  • hoe kan ik bij mijn innerlijke rust komen en blijven?

Meer jezelf worden, jezelf ‘ontpoppen‘ is een prachtig avontuur. Volg de nieuwsgierigheid van het kind in je! Lees hier over het innerlijk kind in beeld en ontdek welke schatten er in je verscholen liggen? Bel of mail voor een afspraak.