Deelnemen aan de InnerlijkKindWerkgroep geeft een extra dimensie aan je individuele proces. Je leert meer van jezelf te delen, zichtbaarder te worden. ook ga je dingen van elkaar herkennen en je realiseren dat je niet alleen bent in je zoektocht.

Je ontmoet medereizigers op het pad van volwassenwording en bewustzijn. Het groepsproces komt het meest tot zijn recht wanneer je meerdere dagdelen volgt. Binnenkort komt hier het overzicht van deze groepen te staan, waaronder een kennismakingsgroep.

Kennismakingsgroep: Terug naar je Innerlijk Kind
In dit programma van drie losse dagdelen leer je op een speelse manier weer contact maken met wat we het ‘innerlijk kind’ noemen. Een dagdeel duurt 2,5 uur zodat we tijd hebben om los te komen, ervaringen op te zoeken en te delen. We werken soms als groep en soms in tweetallen. Het programma ziet er zo uit:

  • Tekenen van je Innerlijk Kind in actie. Waaraan kun je merken dat je innerlijk kind ‘echt’ meepraat in het hier en nu?
  • Opgroeien met/zonder Grenzen en Behoeften. Hoe werd er omgegaan met je grenzen en behoeften toen je klein was?
  • Contact maken met je Innerlijk Kind. Ervaar hoe het is om het contact met je innerlijk kind te herstellen.

Aanmelding en deelnamekosten
Je kunt je alleen van tevoren aanmelden, per mail of telefonisch (085 – 87 69 455). Vermeld daarbij welke groep je bedoelt. Deelnamekosten zijn voor de drie dagdelen samen: € 75,00, na aanmelding graag vantevoren overmaken, dan ben je zeker van een plekje (maximaal 10 personen). Per los dagdeel betaal je € 30,00, contant te voldoen aan het begin van de avond. Je krijgt een nota mee. Er is thee bij aankomst.

Locatie
Therapiecentrum Kuna Ludado, Brinkgreverweg 122, 7413 AG Deventer, zie kaart. Het is ± 7 minuten lopen van het station. Parkeren (betaald) kan op de Beestenmarkt of gratis in de omliggende woonwijk. Aanbellen bij de knop ‘Zolder’.

Benodigdheden
Nieuwsgierigheid en humor. Verder, draag soepele kleding, neem een flesje water mee, en pen en papier om je eigen dingen op te kunnen schrijven.