Reguliere sessies duren 75 minuten (zowel individuele als partner sessies). In dit tijdsbestek staan we even stil bij de actualiteit van je situatie. Van daaruit ontstaat er meestal een ingang naar het thema waar je voor gekomen bent.

Je leert dan in de vorm van een oefening om met je thema te werken. Van deze oefening krijg je meestal een uitleg nagestuurd per mail. Dus tijdens de sessie hoef je niets te onthouden of op te schrijven. Het mag natuurlijk wel. En ik rond sessies weer op tijd af, zodat je ook rustig kunt vertrekken. Soms kan er aan een sessie een stukje huiswerk zitten.

Dubbele of verkorte sessie
Daarnaast is er de mogelijkheid van een dubbele sessie, bijvoorbeeld wanneer je ver weg woont of extra intensief wilt werken. In overleg is een verkorte sessie (40 minuten) soms ook mogelijk, bijvoorbeeld wanneer het beter is om de intensiteit wat meer te doseren.

Tussen mijn sessieafspraken door hanteer ik 15 minuten pauze voor mezelf. Hieronder vind je verder praktische informatie over openingstijden, sessiekosten, vergoedingen en PGB gebruik, en de mogelijkheid van een telefonisch of online consult. Tussen de sessies door mag je ook bellen of mailen met vragen of om te delen waar je bent in je proces. Je krijgt altijd antwoord. Lees hier verder:

Openingstijden Sessiekosten Vergoedingen en PGB Telefonisch & Online consult
 
 
Bel of mail voor een afspraak.