Cover Last van PloeterinflatieAls je geploeter steeds minder oplevert en chronische stress je gezondheid ondermijnt, dan kan je via je innerlijk kind het juk van de stress afleggen.

De afgelopen 15 jaar heb ik als innerlijk kindtherapeut mensen mogen begeleiden bij het ontspannen en opruimen van oude negatieve stresslagen in hun persoon. Ik vind het een kostbaar voorrecht om mensen te mogen begeleiden naar meer ontspanning en meer naar hun authentieke zelf. Dit werk inspireert mij dermate dat ik ter gelegenheid van ruim 10 jaar InnerlijkKindWerk mijn ontdekkingen, inzichten en ervaringen hier wil delen in dit digitale boekje, nu ook met zelfhulpvragen en oefeningen om zelf te ervaren. Ik heb het als het ware geschreven van ervaringsdeskundige tot ervaringsdeskundige. Ik wil er ook mee bereiken dat iemand die kampt met langdurige stress op het idee kan komen dat zijn of haar ‘innerlijk kind’ een relevante benadering is om de stress structureel te verminderen. Om verdere uitputting te keren en weer te gaan herstellen. Ik bedank je alvast voor je aandacht en nodig je uit om in mijn ontdekkingen en inzichten te delen. Ik wens dat dit boekje mensen een extra zetje mag geven op weg naar diepere ontspanning en verdere zelfontplooiing.

Bestel hier de download (pdf) in mijn webshop. Na het afrekenen vind je op je factuur de download link.

2 Responses to Mijn digitale boekje: Last van Ploeterinflatie (vernieuwd)

  1. priti van den heuvel

    9 april, 2016 at 09:20  
    Hoe bestel ik je boek?

Leave a Reply