Begeleiding Payodhi van der GraaffIk ben HBO-natuurgeneeskundig therapeut en geef mensen begeleiding sinds 2004 om hen weer in contact te brengen met hun gevoel, hun innerlijk kind. Om weer (eigen)liefde in hun leven terug te brengen door oude kwetsingen te helen.

Dat doe ik door bij de cliënt bewustzijn te stimuleren over vijf natuurgeneeskundige aandachtspunten: onbewust ziekmakende gedrags- en denkpatronen, geblokkeerde energiestromen, helende werking van lichaamsbewustzijn, reiniging van het lichaamssysteem en bewustwording van wat voedend voor de persoon is.

Het mooie van bewustwording vind ik, dat je die niet meer kunt verliezen. Als je eenmaal bewust geworden bent over iets, dan is dat van jou geworden. Dat neemt niemand je meer af. En de bewustwording blijft doorgaan, het blijft groeien. Zoiets als ‘wakker worden’ uit je onbewustheid. Lees hier verder:

Over Payodhi Ervaringen van Cliënten Interviews met Payodhi Opleidingen Beroepsregistraties Samenwerking & Links Literatuurservice
 
 
 
 
Bel of mail voor een afspraak.